TARME

De tynde og fine tarme bruges til mindre pølser, f.eks. Langelænder Brunch pølser og til tynde pølser, f.eks. Langelænder Hotdog og Wienerpølser. Vær lidt påpasselig med for høj varme, når du steger og griller pølser i de tynde tarme.

Svinetarme er tykkere, og anvendes til større pølser som f.eks. Langelænder Frankfurter og Langelænder Ostegriller. Pølser i svinetarm tåler kraftigere varme. Derfor er mange af Langelænders grillpølser også i svinetarm.

FORARBEJDNING

Langelænder pølser er fremstillet efter originale gamle opskrifter, og hele vores produktion er lagt til rette for at holde det traditionelle pølsemagerhåndværk i hævd – Lige fra håndtering af råvarerne, blandingen af farsen, den nænsomme fyldning i tarmene, kogningen og rygningen over bøgeflis, til nedkøling og pakning af pølserne. Derfor tager det også tid at fremstille en Langelænder pølse – men det mærker du også, både på knækket og på smagen.